Xpense - Uusin kryptovaluutta projekti - 16.01.2024

16.01.2024 – Xpense – Uusimmat kryptovaluutat

Tänään julkaistiin muutamia uusia projekteja joista Xpense erottui selkeästi joukosta, lue täältä Xpense projektista tarkemmat tiedot. Xpense on XeggeX kryptopörssin oma natiivi tokeni jota käytetään kyseisessä pörssissä käyttäjien toimintoihin. Xpense tokenia voit vaihtaa WBNB tokeniin PancakeSwap palvelussa.

Xpense XPE kryptovaluutta

Seuraavaksi käydään hieman lävitse XPE tokenia ja tutustutaan tarkemmin projektiin CoinMarketCap palvelun avulla. Tokenin tilastojen osalta on tiedot poimittu artikkelin kirjoitushetkellä 16.01.2024.  Tiedot on kerätty BscScan palvelusta, linkki tässä.

Maksimimäärä: 200 000 000
Tokenin hinta: 0.35$ (0,32€)
Holdaajia: 1583
Siirtoja yhteensä: 46 511
Market cap: 7 196 433.00$ (6 605 174.06€)
Suurin holdaaja: 49 873 500 (24.9368% tokeneista)

Xpense tokenin kotisivut tästä ja XeggeX pörssin kotisivut tästä. Muista myös tutustua Whitepaper osioon jossa kerrotaan tarkemmin projektista.

XPE | Xpense virtuaalivaluutan yhteenveto

XPE on symboli Xpense tokenille joka käyttää binancen smart chain lohkoketjua BEP-20 tokenina jota käytetään maksujen maksamiseen XeggeX alustalla, näitä maksuja ovat kaupankäyntikulut sekä holdaamalla XPE tokenia voit vähentää kauppapaikalla kaupankäyntikuluja (linkki). XPE lohkoketju tullaan julkaisemaan Helmikuun aikana ja heidän tavoitteena on saada XPE tokeni useampiin pörsseihin Kesäkuussa 2024. Tokeni on myös auditoitu 0xGuard palvelun toimesta ja tokeni on luokiteltu turvalliseksi/puutteettomaksi heidän toimestaan.

Hyvät & Huonot puolet

✅ Eurooppalainen kryptopörssi
✅ Suunniteltu pienien sekä hieman isompien kryptojen kauppapaikaksi
✅ Reservi listattu sivustolla
✅ Suurimpien holdaajien joukossa kauppapaikka itse
❌ KYC ei pakollinen
❌ Taustalla pyörivän yhtiön tietoja ei esillä
❌ Taustalla pyörivien henkilöiden tietoja ei löydy

Sijoituksena tämä XPE tokeni on korkean riskin sijoitus ja suosittelemme tekemään oman taustatutkimuksen jonka pohjalta teet itse sijoituspäätöksesi, tämän tokenin kanssa on erittäin todennäköistä menettää sijoitettu pääoma. XeggeX kauppapaikan suhteen kannattaa myös miettiä löytyykö tälläiselle palvelulle tulevaisuudessa kysyntää? Lisätietoja tästä projektista löytyy GoinMarketCap sivustolta tästä.

Xpensen roadmappiin kannattaa tutustua heidän kotisivujensa kautta tai suoraan tästä kuvasta:

XPE | Xpense Roadmap

Sivustomme käyttää evästeitä