Miten valitsen itselleni kryptopörssin? Kryptopörssit

Kryptopörssejä on useita erilaisia, meillä on suomessakin toimijoita mutta miten sitten valitaan se itselle sopivin kryptopörssi? Tässä opas siihen. Kun lähdet valitsemaan kryptopörssiä mieti haluatko omistaa vain suuri projekteja vai haluatko myös sijoittaa uusiin projekteihin kuten me täällä ReactiveMedialla teemme, Coinmotion ja Northcrypto on molemmat suomalaisia toimijoita joista voit ostaa suurimpia kryptoja kuten Bitcoin, Ethereum, XRP mutta et pääse ostamaan uusia tokeneita heti tokenin julkaisun yhteydessä.

Ulkomaalaisia toimijoita on myös useita ja eToro on sovelluksena myös yksi paikka jossa voit sijoittaa isoihin krypto projekteihin mutta sieltä löytyy myös osakkeita ja muita sijoituskohteita, eToron kautta voit sijoittaa moniin erilaisiin asioihin kuten mineraalit tai vaikka rahastoihin. eToroa itse käytän osakkeisiin yhdessä kotimaisen nordnetin kanssa.

Miten voin ostaa uusia tokeneita?

Mikäli haluat lähteä sijoittamaan uusin tokeneihin heti alussa ennenkuin ne ovat saatavilla kaikkialla kannattaa ottaa käyttöön crypto.com kaltainen kryptopörssi jossa voit ostaa tokeneita mutta pystyt myös siirtämään tokenit kryptolompakkoon, kun olet saanut tokenit siirrettyä kryptolompakkoon voit käyttää kryptojasi Uniswap tai PancakeSwap palveluissa jossa myydään uusia virtuaalivaluuttoja.

Uusien kryptojen kanssa kannattaa ensin miettiä mitä tokenia käyttää krypton vaihtamiseen, ethereumin kanssa siirto/maksu kulut ovat suuria kun taas polygon tai muu tokeni on usein edullisempi siirtää. Uusien krypto projektien kanssa kannattaa myös katsoa mitä virtuaalivaluuttaa voit vaihtaa kyseiseen tokeniin, kaikkia kryptoja ei voida vaihtaa keskenään. Sinun täytyy myös ottaa käyttöön kuumalompakko esimerkiksi MetaMask joka on erittäin suosittu kuumalompakko ja sen avulla voit yhdistää lompakon Uniswap tai PancakeSwap pörssiin yhdellä klikkauksella.

Meiltä löytyy myös Discord kanava jossa keskustellaan kryptoista, voit kysyä kryptopörsseihin liittyvistä asioista kanavallamme.

Sivustomme käyttää evästeitä