Kryptolompakot – Miksi valita kylmälompakko?

Kryptolompakoita on useita erilaisia on netissä toimivia kuumialompakoita että netin ulkopuolella toimivia kylmälompakoita näistä jälkimmäiset ovat kaikkein turvallisimpia. Krypto markkinoilla kannattaa hankkia kryptolompakko jossa säilyttää virtuaalivaluuttansa, kuten sanotaan ”sinun avaimet, sinun kryptot” jolla tarkoitetaan sitä että jos et omista virtuaalivaluuttaasi avaimia et todellisuudessa omista näitä kryptoja. Kuumienlompakoiden käyttäminen isompien summien säilyttämiseen ei ole suositeltavaa koska tällöin lompakko on altis erilaisille huijauksille sekä hakkeroinneille vaan virtuaalivaluutat kannattaa siirtää internetin ulkopuolelle turvaan erilliseen kylmälompakkoon eli siis hardware wallettiin joka suojaa kryptosi vahvasti vähän kuin kassakaappi.

Kuumalompakko kuten MetaMask on oiva työkalu jonka avulla voit siirtää kryptoja turvallisesti, MetaMask lompakkoa voit käyttää useissa erilaisissa palveluissa, peleissä ja kauppapaikoissa helposti oman selaimesi kautta tai mobiilisovelluksen kautta. Pienien summien säilyttäminen on suositeltavaa suoraan kryptopörsseissä mutta kun sinun varallisuutesi mahdollisesti kasvaa tai sijoitat suuria tuhansien eurojen summia on suositeltavaa siirtää kryptot pois pörssistä turvaan joko kuumalompakkoon tai sitten turvallisimpaan vaihtoehtoon eli kylmälompakkoon.

Suojaa omaisuutesi kylmälompakolla

Kylmälompakoita on useita markkinoilla mutta itse suosittelen vain kahta vaihtoehtoa Trezor ja Ledger merkkiset laitteet jotka ovat molemmat kehitetty & valmistettu Euroopassa ja täyttävät tiukimmatkin suojausstrandardit eli ovat erittäin luotettavia käytettäväksi. Kryptolompakoiden kanssa on hyvä pitää mielessä se että sinä omistat kryptosi koska saat avaimet joiden avulla näihin virtuaalivaluuttoihin pääsee käsiksi, avaimia lompakkoon ei kannata jättää esille muiden nähtäväksi vaan pitää suojassa, Billfold on laite joka kestää tulen ja veden erittäin tehokkaasti ja siihen voit suojata oman kryptolompakkosi avaimet helposti.

Meiltä löytyy myös Discord kanava jossa keskustellaan kryptoista, voit kysyä kryptolompakkoihin liittyvistä asioista kanavallamme.

Sivustomme käyttää evästeitä