Rage On Wheels - Uusimmat virtuaalivaluutat

18.01.2024 – Rage On Wheels – Uusimmat virtuaalivaluutat

Rage On Wheels on uusi krypto peli jonka oma tokeni on saman niminen, ROW nimellä kulkeva virtuaalivaluutta ja kuten tiedämme niin näissä krypto peleissä voi tapahtua vaikka ja mitä riippuen miten pelin julkaisu onnistuu. Rage on wheel tokenia pystyy ostamaan PancakeSwap palvelun kautta tästä, tokeni on pienessä nousussa kokoajan artikkelin kirjoitus hetkellä.

Rage On Wheels – ROW – Kryptopeli

Tämän kohdan tiedot on kerätty CoinMarketCap sivustolta, tokenin holdaajien tiedot on haettu BscScan sivustolta.

Maksimimäärä: 250 000 000
Tokenin hinta: 0.33$ (0.30€)
Holdaajia: 1 256
Siirtoja yhteensä: 32 725
Market cap: 78 591 000.00$ (72 140 250.72€)
Suurin holdaaja: 249 000 000 (99.60% tokeneista)

ROW tokenin kohdalla kannattaa itse tutustua tuotteeseen ja miettiä löytyisikö tälle kysyntää, Rage On wheels kotisivuilta huomaa että projektia ei ole ainakaan heti eilen laitettu pystyyn ja aikaa tämän projektin tuomiseksi markkinoille on kestänyt vuosi. Rage On Wheels kryptopelin kotisivuille tästä, Kryptopelin oma natiivi tokeni on tehty BNB lohkoketjun päälle eli siis binancen oman tokenin lohkoketjuun.

Hyvät & Huonot puolet

✅ Q3 2023 aloitettu projekti
✅ Krypto peli joka hieman erilainen kuin muut
✅ Rekisteröity yritys pyörittää taustalla
❌ Erittäin kilpailtu ala, vaikea erottua joukosta

Krypto peli on alana melkoisen suuri ja kilpailua löytyy, uusien projektien yleisimpiä ongelmia on tunnettavuuden eli siis brändin luominen koska alalla on paljon kilpailua voi olla vaikeaa erottua joukosta. Rrage On Wheels (ROW) tokeni vaikuttaa kuitenkin julkaisu päivänä keräävän hyvin huomiota ja pieni 20% kasvu heti ekana päivänä kertoo siitä että tämä peli on tullut jäädäkseen.

Sivustomme käyttää evästeitä