Käyttöehdot

Viimeisin päivitys: 16.01.2024

Tervetuloa ReactiveMedia-sivustolle! Ole hyvä ja lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen sivustomme käyttöä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä ehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme sinua pidättäytymään sivustomme käytöstä.

Sisällön käyttöoikeus

ReactiveMedian sivuston kaikki sisältö, mukaan lukien teksti, kuvat, grafiikat, äänet, videot ja muu materiaali, on suojattu tekijänoikeuksilla ja muilla immateriaalioikeuksilla. Sivuston sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa kopioida, levittää, muokata tai muutoin käyttää sivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaa ReactiveMedia:lta.

Affiliate-linkit ja korvaukset

Sivustollamme saattaa olla affiliate-linkkejä, jotka ohjaavat sinut kolmannen osapuolen verkkosivustoille. Affiliate-linkit voivat tuoda meille komissioita, jos teet ostoksia kyseisten linkkien kautta.

Virtuaalivaluutat ja sijoitusvaroitukset

Sivustomme sisältää artikkeleita virtuaalivaluutoista, mutta haluamme korostaa, että nämä tiedot eivät ole sijoitusneuvoja. Artikkeleissa mahdollisesti esitetyt tiedot ja näkemykset eivät ole sitovia, ja käyttäjän tulee tehdä omat huolelliset tutkimuksensa ennen päätöksentekoa. Virtuaalivaluuttoihin liittyy riskejä, ja sivustoa ei tule pitää sijoitusneuvonantajana.

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä vastaa omasta sivustomme käytöstään ja hyväksyy, että sivuston tarjoama tieto on yleisluonteista eikä korvaa ammattilaisten antamaa neuvontaa. Käyttäjä on vastuussa omista päätöksistään ja toimistaan sivuston perusteella.

Vastuunrajoitus

ReactiveMedia pyrkii tarjoamaan tarkkaa ja ajantasaista tietoa sivustollaan, mutta emme takaa, että sivuston sisältö on virheetöntä tai täydellistä. Emme ole vastuussa mahdollisista vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat sivustomme käytöstä tai sen sisällön luotettavuudesta.

Muutokset käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden päivittää näitä käyttöehtoja tarvittaessa. Päivitykset astuvat voimaan heti niiden julkaisun jälkeen sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä päivitysten jälkeen hyväksyt muutetut käyttöehdot.

Kiitos, että luit käyttöehtomme ja valitsit ReactiveMedian!

Sivustomme käyttää evästeitä