Manta Network - Uusimmat virtuaalivaluutat

18.01.2024 – Manta Network – Uusimmat virtuaalivaluutat

Manta tokenin julkaisu tapahtui Binancen Launchboolin kautta ja Manta Network on heidän 44 launchpoolin kautta julkaistu projekti. Manta Networkin taustalla pyörii Zero-knowledge (ZK) applications niminen yritys joka on kehittänyt tämän tokeninin.

Manta Nerwork – MANTA – Modulaarinen L2

Tämän kohdan tiedot on kerätty CoinMarketCap sivustolta, tokenin holdaajien tiedot on haettu Pacific-explorer sivustolta.

Maksimimäärä: 1 000 000 000
Tokenin hinta: 2.22$ (2.04€)
Holdaajia: ei tiedossa
Siirtoja yhteensä: 9 214 707
Market cap: 2 248 933 160$ (2 064 250 768.90€)
Suurin holdaaja: ei tiedossa

Manta tokenilla on oma Pacific niminen lohkoketjunsa joka mahdollistaa pienemmät kulut kun verrataan muihin layer 2 lohkoketjuihin (80% pienemmät kulut) lisäksi he ovat onnistuneet luomaan jo oman asiakaskuntansa, tämän tokenin kohdalla voidaan olla varmoja että kuulemme tästä hyvinkin pian lisää.

Hyvät & Huonot puolet

✅ L2 lohkoketju
✅ Pienemmät kulut
✅ Binance Launchpoolin kautta julkaistu
❌ Julkaisu heti suurelle yleisölle

Manta tokeni julkaistiin heti suurelle yleisölle ja useamman tahon saataville ja sitä voi helposti hankkia binancen kautta, tämä on ainoa miinus tässä tokenissa. Uskon tämän tokenin nousevan vielä tämän bull runin aikana mutta myös sen jälkeen ja Manta tokenia ja sen taustalla olevaa Pacific lohkoketjua kannattaa seurata tarkkaan. Manta networkin kotisivuille pääset tästä.

Sivustomme käyttää evästeitä